Frame giver dig værktøjer til god rådgivning

Mangler du et stærkt værktøj til at håndtere bæredygtigt byggeri, og arbejder du som ekstern eller intern rådgiver på byggeprojekter?

Frame er et komplet værktøj til byggebranchen, der samler en stærk ledelsesplatform, bæredygtighedsproces og -certificering på samme platform.

Frame samler alt hvad du har brug for som rådgiver på ét sted, og gør det nemt for dig at hjælpe dine kunder med at tage de rigtige beslutninger, Det sørger for at du nemmere kan realisere bygherrens vision for det bæredygtige projekt.

  • Nemt værktøj der gør at du kan fokusere på din faglighed
  • Gør din ekspertise synlig og målbar
  • Brug et værktøj der gør det nemt for dine kunder at få overblik
Nemt værktøj der gør at du kan fokusere på din faglighed
Gør din ekspertise synlig og målbar
Brug et værktøj der gør det nemt for dine kunder at få overblik

Rådgiverens rolle i bæredygtige projekter

Det kan være en udfordring at skabe sig et godt overblik over de behov, ønsker og målsætninger som bygherrer og entreprenører kan have i forbindelse med store byggeprojekter. Der skal holdes styr på standarder, materialer, samarbejder, certificeringer og dokumentation.

I traditionelle projekter har de forskellige elementer ofte været spredt ud over mange forskellige platforme og systemer, hvilket kan gøre det kompliceret at finde ting, og gør det mere langsommeligt at tage beslutninger.
Store projekter involverer mange aktører, og som rådgiver er det vigtigt, at din kommunikation er klar, præcis og kommer de rigtige steder hen. Dine kunder skal være trygge og vide, at de er sikret den bedste rådgivning de kan få.
Frames løsning er at samle alt det relevante på én platform, hvad enten det er planlægning, certificering, rollefordeling eller bæredygtighed.Det gør din rolle som rådgiver lettere, mere effektiv og nyttig.

Hvad gør
Frame for dig?

Som rådgiver er det essentielt at have styr på hvor projektet er, og hvor det er på vej hen. Frame giver dig adgang til alle værktøjer du skal bruge for at rådgive godt og sikkert.
Frame er fleksibelt, og kan tilpasses dine kunders ønsker og behov
Frame giver automatiseret rapportering - det sparer tid og arbejde
Frame giver dig den information du skal bruge, det øjeblik du skal bruge den
Frame giver dig overblik, så du kan rådgive uden at skulle bekymre dig om at skulle lede efter dokumenter og planer

Hvad siger andre rådgivere om
Frame?

Frame giver overblik og giver dig et system der understøtter din faglighed
Frame gør det mindre komplekst at bygge bæredygtigt.
Frame øger deres viden om at bygge bæredygtigt.

“Kommunikation og ledelse er helt centrale emner, når vi i branchen skal arbejde seriøst med bæredygtigt byggeri. For at komme godt i mål, skal alle aktører være med og Frames platform tillader en systematisk tilgang til at opnå bygherrens målsætninger med god kommunikation som drivkraft.”

– Mike Staunstrup
Chefrådgiver, bæredygtighed

“Før Frame brugte jeg EXCEL-ark. Generelt har der manglet et værktøj, hvor man kan arbejde med Bæredygtighedsledelsen på et overordnet plan og ikke kun med certificeringer. Det kan man med Frame.

Jeg er fan af Frame.”

– Lise Dannesboe
Bæredygtighedsspecialist

“Opgavefordelingen i Frame er god, og Frame fungerer rigtigt godt som værktøj. Der findes ikke noget bedre alternativ til Frame – ikke en gang tæt på.”

– Nicolai Hansen
Byggeleder & DGNB-auditor

Vi er stolte over at være værktøjet til bæredygtig ledelse af byggeprojekter hos vores kunder, og vi arbejder hårdt på at leve op til deres ønsker og behov.

Prøv Frame

Vi tror på at Frame kan gøre en positiv forskel for jeres projekter. Vi ved at der er mange aspekter i store projekter, så vi vil gerne vise hvad det er Frame kan. I kan ringe eller skrive til os, men vi synes at det er bedst at give en hands on demonstration, der kan vise styrken i Frame.
Vi tilbyder derfor en 30-dages prøveudgave af Frame med fuld funktionalitet og uden økonomisk binding. Det gør at I kan se om Frame er løsningen for jer.

Se Frame demonstreret på vores gratis webinar, hvor du også får lejlighed til at stille spørgsmål.

Kontakt os endelig med spørgsmål eller andet

Se Frame demonstreret på vores gratis webinar, hvor du også får lejlighed til at stille spørgsmål.

Hvis du er interesseret i Frame, så kan du tilmelde dig her

I kan læse om hvordan Frame gjorde hverdagen nemmere for en af vores mange tilfredse kunder her.