Hvem er vi

Mød holdet

I Frame er vi et hold af forskellige fagligheder, der arbejder mod ét fælles mål: At gøre bæredygtighed i byggeriet tilgængeligt og enkelt.

Vi er alle bygnings-nørder ind til benet og holdet spænder fra kreative arkitekter og kommunikatører til innovative ingeniører og systemudviklere.

Jesper Ring

CEO & Co-Founder

Jesper er Frames CEO og som dedikeret visionær inden for bæredygtigt byggeri, er det Jespers ambition at gøre bæredygtighed konkret og tilgængeligt for alle. Jesper er uddannet civilingeniør og har mange års erfaring som bæredygtig bygherrerådgiver og projektleder. Jesper var med til at udvikle ideen og visionen for Frame.

Ida Hee Sømod

CPO

Ida er Frames Service system designer og har særlig indsigt i hvordan man imødekommer og optimerer brugerens behov i samspillet med komplekse IT-systemer. I tæt samarbejde med de faglige udviklere, sørger Ida for at brugernes behov indtænkes i alle løsninger og funktionaliteter.

Martin Brand

CCO

Som Frames CCO og øverste ansvarlige for salg og marketing brænder Martin for at skabe gode kunderelationer. Med sit store drive og 15 års erfaring inden for salg, IT-start ups og SaaS løsninger er han et stort aktiv i vores Customer Success strategi og drivkraft i vores mission om at gøre bæredygtighed mainstream inden for byggeriet.

Jan Wejendorp

Account Executive
Jan er vores passionerede Account Executive og de offentlige bygherrers nøgleperson hos Frame. Med sin mangeårige erfaring og professionelle tilgang til salg og kundeudvikling er han et stærkt kort, når det gælder om at hjælpe kommuner og regioner med at få succes med deres bæredygtige projekt og finde den løsning, der giver dem mest værdi for pengene.

Katrine Rasmussen

Product Specialist
Som Product Specialist hos Frame er Katrine brugernes ambassadør, og hun brænder for at optimere og udvikle platformen, så den bliver endnu mere brugervenlig. Med sin kandidat i Digitalt Design og Kommunikation fra IT-Universitet, sin erfaring som formidler inden for digitale platforme, kommunikation og fællesskabsopbygning har Katrine stor erfaring i at gøre komplekse byggeprocesser forståelige og overskuelige.

Marianne Gulløv

Communications & Marketing Manager

Som Communications & Marketing Manager brænder Marianne for at formidle Frames unikke kvaliteter og værdier. Med sin mangeårige erfaring inden for kommunikation, marketing, PR og CSR styrer hun med sikker hånd den eksterne kommunikation og branding af Frame

Frederik Petersen

Forretningsudvikler & Co-Founder
Med mange års erfaring som og innovations- og strategikonsulent arbejder Frederik dedikeret på at optimere de radikalt ændrede forretningsvilkår, som den digitale udvikling har medført i byggebranchen.

Ingi Jansson Müller

Lead Software Developer
Ingi er Frames Lead Software Developer. Med en professionsbachelor i webudvikling og en kandidat i medialogi er han et stærkt kort i udviklingen af vores platform. Ingi sørger desuden for den tekniske udvikling af Frames website og er en uundværlig del af vores tekniske team.

Christian Honoré

Bestyrelsesformand

Christian er Frames bestyrelsesformand. Han er direktør og stifter af 3B Impact, der arbejder for positiv forandring ved at kombinere forretningsstrategi og positiv impact. Hele sit professionelle liv har han arbejdet med bæredygtighed, impact og CSR. Hans personlige varemærke og passion er – ”få ansvar ind i forretningen og få forretning ud af ansvarlighed.”