Hvem er vi

Mød holdet

I Openframe er vi et hold af forskellige fagligheder, der arbejder mod ét fælles mål: At gøre bæredygtighed i byggeriet tilgængeligt og enkelt.

Vi er alle bygnings-nørder ind til benet og holdet spænder fra kreative arkitekter og kommunikatører til innovative ingeniører og systemudviklere.

Jesper Ring

CEO & Co-Founder

Jesper er Openframes CEO og som dedikeret visionær inden for bæredygtigt byggeri, er det Jespers ambition at gøre bæredygtighed konkret og tilgængeligt for alle. Jesper er uddannet civilingeniør og har mange års erfaring som bæredygtig bygherrerådgiver og projektleder. Jesper var med til at udvikle ideen og visionen for Openframe.

Ida Hee Sømod

CPO

Ida er Openframes Service system designer og har særlig indsigt i hvordan man imødekommer og optimerer brugerens behov i samspillet med komplekse IT-systemer. I tæt samarbejde med de faglige udviklere, sørger Ida for at brugernes behov indtænkes i alle løsninger og funktionaliteter.

Katrine Rasmussen

Product Specialist

Som Product Specialist hos Openframe er Katrine brugernes ambassadør, og hun brænder for at optimere og udvikle platformen, så den bliver endnu mere brugervenlig. Med sin kandidat i Digitalt Design og Kommunikation fra IT-Universitet, sin erfaring som formidler inden for digitale platforme, kommunikation og fællesskabsopbygning har Katrine stor erfaring i at gøre komplekse byggeprocesser forståelige og overskuelige.

Marianne Gulløv

Communications & Marketing Manager

Som Communications & Marketing Manager brænder Marianne for at formidle Openframes unikke kvaliteter og værdier. Med sin mangeårige erfaring inden for kommunikation, marketing, PR og CSR styrer hun med sikker hånd den eksterne kommunikation og branding af Openframe

Frederik Petersen

Forretningsudvikler & Co-Founder
Med mange års erfaring som og innovations- og strategikonsulent arbejder Frederik dedikeret på at optimere de radikalt ændrede forretningsvilkår, som den digitale udvikling har medført i byggebranchen.

Ingi Jansson Müller

Lead Software Developer

Ingi er Openframes Lead Software Developer. Med en professionsbachelor i webudvikling og en kandidat i medialogi er han et stærkt kort i udviklingen af vores platform. Ingi sørger desuden for den tekniske udvikling af Frames website og er en uundværlig del af vores tekniske team.

Christian Honoré

Bestyrelsesformand

Christian er Openframes bestyrelsesformand. Han er direktør og stifter af 3B Impact, der arbejder for positiv forandring ved at kombinere forretningsstrategi og positiv impact. Hele sit professionelle liv har han arbejdet med bæredygtighed, impact og CSR. Hans personlige varemærke og passion er – ”få ansvar ind i forretningen og få forretning ud af ansvarlighed.”

Andrés Angulo

CTO

Andrés er Openframes CTO og en erfaren softwareingeniør med over to årtiers erfaring i at designe, udvikle og vedligeholde komplekse softwareapplikationer. Han har en bred vifte af færdigheder inden for teknologi, platforme og programmeringssprog. Andrés har haft mange forskellige roller, lige fra CTO og medstifter af startups til senior/ledende softwareingeniør inden for forskellige brancher.

Daniel Starck Lorenzen

Studentermedhjælper

Daniel er produktudviklings- og designafdelingens dygtige og kreative studentermedhjælper. Hans primære arbejdsområder omfatter testning af funktionalitet og nye features, udførelse af tekniske analyser og håndtering af data. Udover dette bidrager han også med sin grafiske ekspertise til vores videoer og brugervejledninger og hjælper med indhold og opsætning i WordPress.