Hvem er vi

Mød holdet

I Openframe er vi et hold af forskellige fagligheder, der arbejder mod ét fælles mål: At gøre bæredygtighed i byggeriet tilgængeligt og enkelt.

Vi er alle super dedikerede og holdet spænder fra kreative arkitekter og kommunikatører til innovative ingeniører og systemudviklere.

Jesper Ring

CEO & Co-Founder

Jesper er Openframes CEO og som dedikeret visionær inden for bæredygtighed i byggeriet, er det Jespers ambition at gøre bæredygtighed konkret og tilgængeligt for alle. Jesper er uddannet civilingeniør og har mange års erfaring indenfor  bæredygtighed fra sine roller som bygherrerådgiver og projektleder. Jesper var med til at udvikle ideen og visionen for Openframe.

Andrés Angulo

CTO

Andrés er Openframes CTO og en erfaren softwareingeniør med over to årtiers erfaring i at designe, udvikle og vedligeholde komplekse softwareapplikationer. Han har en bred vifte af færdigheder inden for teknologi, platforme og programmeringssprog. Andrés har haft mange forskellige roller, lige fra CTO og medstifter af startups til senior/ledende softwareingeniør inden for forskellige brancher.

Marianne Gulløv

Communications & Marketing Manager

Som Communications & Marketing Manager brænder Marianne for at formidle Openframes unikke kvaliteter og værdier. Med sin mangeårige erfaring inden for kommunikation, marketing, PR og CSR styrer hun med sikker hånd den eksterne kommunikation og branding af Openframe

Katrine

Katrine Lehmann

Account Executive

Katrines store kundeorientering, kommercielle mindset og mere end 14 års erfaring inden for salg af komplekse løsninger til virksomheder gør hende yderst kompetent i rollen som Account Executive. Hendes enestående evne til at skabe dybe og vedvarende kunderelationer, kombineret med en løsningsorienteret og struktureret tilgang bidrager til Katrines positive resultater og gør hende meget værdsat blandt kunderne.

Alexander

Alexander Siegfried

Product Specialist

Som Product Specialist hos Openframe er Alexander bindeleddet mellem brugerne og produktets design. Med sin baggrund i teknoantropologi fra Aalborg Universitet anvender han participatoriske designmetoder til at fremme brugerinddragelsen. Hos Openframe vil han bruge sin omfattende erfaring og viden om ESG til at bringe innovative løsninger til brugerne på platformen.

Allan

Allan Larsen

Product Owner

Allan Larsen er Product Owner hos Openframe med en kandidat i Digitalt Design fra IT-universitetet. Hans store erfaring fra SaaS-verdenen og som selvstændig har skærpet hans evne til at udvikle brugervenlige, skalerbare digitale løsninger. Allan brænder for at skabe harmoni mellem teknologi, design og brugerinteraktion, altid med kundens behov i fokus. I sin rolle som brugernes ambassadør og i det tætte samarbejde med udviklingsteamet er han en nøglespiller i udformningen af Openframes platforme.

Emil

Emil Bonne Kristiansen

Full-Stack Developer

Emil er Full-Stack Developer og softwareingeniør fra DTU med bred erfaring inden for moderne webudviklingsværktøjer som TypeScript, React og Next.js. Hos Openframe kombinerer han sin omfattende forståelse og passion for avanceret teknologi og bæredygtige techløsninger med sin dedikation til at udvikle effektive applikationer med høj ydeevne til gavn for vores brugere.

Daniel Starck Lorenzen

Studentermedhjælper

Daniel er produktudviklings- og designafdelingens dygtige og kreative studentermedhjælper. Hans primære arbejdsområder omfatter testning af funktionalitet og nye features, udførelse af tekniske analyser og håndtering af data. Udover dette bidrager han også med sin grafiske ekspertise til vores videoer og brugervejledninger og hjælper med indhold og opsætning i WordPress.

Frederik Petersen

Forretningsudvikler & Co-Founder
Med mange års erfaring som og innovations- og strategikonsulent arbejder Frederik dedikeret på at optimere de radikalt ændrede forretningsvilkår, som den digitale udvikling har medført i byggebranchen.