Tilmelding

KURSUS I BÆREDYGTIGHEDSLEDELSE


TAG LEDELSEN OVER DEN GRØNNE OMSTILLING AF BYGGERIET OG
OPNÅ FLEST MULIGE KVALITETER FOR FÆRREST MULIGE RESSOURCER

Tid: 20. - 21. august 2020
Pris: kr. 1.995 ekskl. moms pr. deltager
Sted: Arkitektforeningen, København

Målgruppe: 

Kurset henvender sig til projektledere, som har ansvaret for at gennemføre bæredygtigt byggeri, herunder ansvaret for gennemførelsen af bæredygtighedsledelsen, hvad enten projektlederen selv har kompetencerne, ønsker at udvikle dem, eller blot skal have overblikket over de krav, som skal stilles til ydelser og fagpersoner, der tilknyttes projekterne – internt og eksternt.

Indhold:

Kurset giver en grundlæggende introduktion til bæredygtighed i byggeriet med fokus på de krav og forventninger som den offentlige bygherre skal kunne håndtere, i både porteføljen og på projektniveau.

Frame er skabt for at gøre arbejdet enkelt og effektivt, uanset om byggeriet skal certificeres, eller det skal overholde særlige krav fra bæredygtighedspolitikker eller ønsker om at inddrage verdensmål mv.

Kurset består af 2 kursusdage med en blanding af præsentationer, dialog og praktiske øvelser.

Første dag
Den første dag indeholder introduktion til Frame og hvordan metoden bag understøtter bæredygtigt byggeri. Derefter gennemgås grundlaget for de ydelser og fagligheder, som skal inddrages i processen, og på hvordan der skabes synergi imellem et normalt procesforløb og bæredygtighedsledelsen. På dagen gennemgås eksempler på igangværende projekter.

Anden dag
På den anden dag inddrages jeres egne erfaringer og vi bearbejder problemstillinger fra jeres egen hverdag.

Vi instruerer i den praktiske anvendelse af Frame med indgåelse af aftaler, valg af kriterier mm.


Undervisere


Jesper Ring, CEO & Ingeniør
Er partner i Dominia og har de seneste ti år arbejdet med sags- og projekteringsledelse af store og komplekse byggesager – hvor bæredygtighed har været eller er blevet et centralt omdrejningspunkt.
Asger Juul, CVO & Arkitekt
Er indehaver og direktør i juul og hansen arkitekter og har som bygherrerådgiver, analytiker og projektudvikler, deltaget i udviklingen af miljørigtigt og bæredygtigt byggeri i de seneste 25 år.
Zeynel Palamutcu, DGNB Auditor
Er faglig udvikler & DGNB konsulent hos Frame. Zeynel er uddannet ingeniør og DGNB-auditor og har stor erfaring med planlægning og økonomisk perspektivering af bæredygtige projekter.
Christian Honoré, SDG-ekspert
Direktør i 3B-impact og ekspert i FNs 17 verdensmål. Har 22 års erfaring med at udvikle og lede den bæredygtige omstiling i både danske og internationale virksomheder.

Tilmelding til kursus

  • Afsnitsdeler

  • Vi skal lige have det formelle på plads. For at vi må sende dig relevant information om design, styring og dokumentation af bæredygtigt byggeri, skal du give din accept. Du finder vores privatlivspolitik her: privatlivspolitik