Få styr på bæredygtighedsledelsen i jeres byggeprojekter

Synes du det er komplekst at overskue bæredygtigheds-processen, kriteriesamlinger og opdateringer af disse?

Openframe er et ledelsesværktøj, der giver komplet, operationel kontrol. Læs mere her og forstå, hvorfor Openframe er den foretrukne platform til bæredygtighedsledelse.

Få styr på:

Sig farvel til:

Et udpluk af kunder, som bruger
Openframe Build

Et udpluk af kunder, som bruger
Frame Build

Fordele ved at bruge Openframe

Kommunikation

Kommunikation er nøglen til et godt projekt. Openframe hjælper dig med samarbejde, ledelse og kommunikation på tværs af værdikæden. Skab klarhed i dit holds kommunikation, og kom lettere i mål.

Overblik og opgavestyring

Openframe giver dig et overblik over hele dit projekt. Det betyder, at du hele tiden kender status, kender planen og ved, hvor projektet er på vej hen. Du ved hvilke opgaver der er i gang, hvad status er, og hvem der er i gang med dem.

Certificering

Openframe gør certificering til en integreret del af dit projekt. Openframe kan håndtere tredjepartskontroller, hvilket gør, at du ikke behøver at eksportere data, og at kommentarer dukker op i Openframe. Det gør det til en naturlig del af arbejdsgangen i dit projekt.

Vision og målsætninger

Openframe lader dig sætte dine målsætninger fra projektets start, hvilket skaber overblik og sammenhæng mellem målsætninger og vision i dit projekt. Det gør det nemt at holde øje med, hvordan det trinvist bliver realiseret gennem hele projektets forløb.

Dokumentation

Openframe holder styr på din dokumentation i alle projektets faser. Det gør det simpelt at have overblik over aftaler, beslutninger og resultater, og gør det nemt at få al dokumentationen klar til certificering og de rigtige steder hen.

Beregning

Openframe kan beregne, hvor bæredygtigt dit projekt er, og guide dig til, hvilke certificeringer, du kan opnå. Det kan også hjælpe dig med at sætte dit projekts målsætninger for bæredygtighed og med at holde dem gennem hele projektet.

Udfordring

Det kan være en udfordring at have styr på dokumentationen når man skal drive en effektiv bæredygtighedsproces.

Information og opgaver er ofte spredt ud over forskellige systemer, forskellige ansvarshavende og underleverandører, samt gemt på mange forskellige digitale og fysiske medier. Det gør det til en meget tidskrævende proces at gøre klar til bæredygtigheds-certificering som fx DGNB. 

Med det stigende fokus på bæredygtighed og den større efterspørgsel på bæredygtige og sunde ejendomme, bliver det i højere grad vigtigere at tænke bæredygtighed ind fra starten af processen. 

Med brug af Openframe bruger eksperterne mindre tid på projektstyring, så de i stedet kan bruge deres fagligheder, til at løfte de bæredygtige visioner til glæde for alle. 

Hvad er Openframe Build?

Openframe Build er en samlet platform til ledelse og strukturering af bæredygtighedsarbejdet i bygge- og renoveringsprojekter.

Når du bruger Openframe, kan du hurtigt og enkelt implementere dine målsætninger for bæredygtighed og formidle disse til alle relevante bidragsydere.

Openframe giver dig fuld kontrol over hvilke standarder du gerne vil leve op til, og i hvilken grad du lever op til dem. Det gør det simpelt at uddelegere ansvar i form af opgaver, styrke teamets samarbejde og fælles forståelse og i sidste ende øges sandsynligheden for at ramme jeres grønne målsætninger.

Derudover har Openframe følgende features der gør det nemt at arbejde med komplekse kriteriesamlinger:

  • Omdanner alle kriterier til håndterbare opgaver
  • Opdaterer kriteriesamlinger (fx DGNB), når der er nye releases
  • Dokumentation uploades nemt på opgave/kriterie-niveau
  • Mulighed for flere kriteriesamlinger på samme byggeprojekt
  • Mulighed for implementering af egne bæredygtighedskriterier
  • Giver totalt overblik og ejerskab over data, samt mulighed for at bruge data som erfaringsdatabase til kommende projekter

“Vi har valgt Frame, da vi med systemet nemt kan erfaringsopsamle ved at køre samtlige projekter i ét system. Det er nemt at tilgå alt DGNB-materialet, vi har alt samlet et sted og dermed er det også nemt at hente data ud.”

– Jacob Tvede, Afdelingschef

Vi har valgt Frame som standard til alle vores DGNB-certificerede projekter, fordi platformen giver et rigtigt godt overblik og sparer tid

– Jonas Munch Rasmussen, 
Projekteringsleder &
DGNB koordinator

“Opgavefordelingen i Frame er god, og Frame fungerer rigtigt godt som værktøj. Der findes ikke noget bedre alternativ til Frame – ikke en gang tæt på.”

– Nicolai Hansen,
Byggeleder og DGNB auditor

Hvad er Openframe Build?

Nysgerrig? Prøv Openframe gratis i 30 dage

Se hvad Openframe kan gøre for din virksomhed, og se hvor nemt bæredygtighed i byggeri kan være. Du får fuld adgang til Openframe, inklusive support og vidensbank. Det kan vise dig hvad du kan få ud af Openframe i praksis.

Det er gratis, og du er naturligvis ikke bundet udover prøveperioden

VI GARANTERER