Zeynel Palamutcu

Arrangør

Zeynel Palamutcu
Email
zp@openframe.org

Dato

19-02-2020

Tidspunkt

14:30 - 15:30

WEBINAR: Introduktion til Frame

Frame et online-værktøj udviklet af ingeniører og arkitekter med henblik på at gøre certificerings- og bæredygtighedsprocesser nemmere og mindre administrativ tungt. Med Frame kan alle være med.

Tværfagligheden kan blomstre i Frame, da alle personer involveret i byggeprojektet kan føre dialog centreret om bæredygtighedskriterier/krav fra ordninger eller dine helt egne bæredygtighedskriterier inspireret af fx FN’s verdensmål.

Alt dokumentation indberettes i system af relevante projektdeltagere, og vha. nogle få klik kan alle indberetning, evalueringer, dokumenter downloades i rapport med nogle få klik.

Derudover giver Frame adgang til DGNB’s kontor, bolig og skolemanual og man kan man plukke i bæredygtighedskriterier hvis man fx vil fokusere på nogle få kriterier og ikke alle +180 der ligger i en DGNB-manual. Frame indeholder desuden en proces svarende til ydelsesbeskrivelserne.

På sigt vil programmet også understøtte BREEAM, LEED, Frivillig bæredygtighedsklasse BR18, Level(s) m.m.

Frame beregner også scoren “live” så man kan se hvor langt man er fra fx en guldmedalje og man “tracke” hvor langt man er fra målet fra fase til fase.

Til sidst indeholder Frame også en “Eksporter til Excel funktion” så det kan overføre scoren automatisk til fx DGNB-matrixen.

På nuværende tidspunkt benyttes Frame af Rambøll, COWI, OBH, Albertslund kommune m.fl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *