Frame gør bæredygtig entreprise nemmere

Frame er den førende platform til ledelse af bæredygtige byggeprojekter. Vi er stolte over at være med til at gøre bæredygtighed i byggeriet enkelt, overskueligt og effektivt.

Arbejder I med in-house bæredygtighedsledelse i jeres byggeprojekter?

Frame er et komplet værktøj til byggebranchen, der samler en stærk ledelsesplatform, bæredygtigheds-projektering og certificering på samme platform. Det betyder, at alt hvad I skal bruge til projektet, er samlet hos Frame.

Det er komplekst at skabe store projekter, men det behøver ikke være kompliceret.

Frame er designet til at holde styr på store byggeprojekter og samtidigt gøre det nemt at leve op til krav og ønsker om bæredygtighed.

Det er komplekst at skabe store projekter, men det behøver ikke være kompliceret.

Frame er designet til at holde styr på store byggeprojekter og samtidigt gøre det nemt at leve op til krav og ønsker om bæredygtighed.

Vi skabte Frame for at gøre det simplere og nemmere at lave bæredygtigt byggeri. På denne side kan I læse mere om, hvordan Frame hjælper entreprenører med at komme i mål med deres bæredygtige byggeprojekter.

Bæredygtighed i byggeriet er et støt voksende krav hos kunder, men det kan være svært at holde styr på et komplekst byggeprojekt og samtidig sikre sig, at projektet lever op til bæredygtighedsstandarder undervejs.

Hvordan sikrer man at bæredygtighed er tænkt ind i hele projektet?
Hvordan planlægger man bæredygtighed i et projekt?
Hvilke standarder er der, og hvordan lever man op til dem?
Hvordan holder man nemt styr på al dokumentation og relevant information i et komplekst projekt?

Store projekter kræver samarbejder på tværs af faggrupper, på tværs af virksomheder og på tværs af interne og eksterne professionelle. Det kan være svært at sikre sig et overblik over alle de aktører, der kan være indblandet i et projekt og sikre sig, at alle bidrag og alle detaljer bliver husket.
Frames løsning er at samle alt det relevante på én platform, hvad enten det er planlægning, certificering, rollefordeling eller bæredygtighed.

Hvad gør
Frame for jer?

Frame sikrer jer fuldt overblik over hele projektet
Frame kan bruges til at tildele roller og lede arbejdet i store, komplekse projekter
Frame giver automatisk en DGNB-score når projektet skabes, baseret på aktuelle regler og standarder for DGNB
Frame samler hele jeres projekt ét sted og lader jer trække jeres data ud, når I har brug for det
Frame kan gøre jer klar til tredjepartskontrol med et par klik
Frame lader jer anvende jeres egne standarder og målsætninger for bæredygtighed, og kan kombineres med andre standarder

Vi har designet Frame for at gøre det nemt at arbejde med bæredygtighed i projekter. Frame bygger på en kerne af fagspecifikke standarder og best practice, og giver store hold og store projekter en samlet platform at kommunikere, samarbejde og udvikle på. Det gør, at jeres projekt ikke længere behøver at være spredt over mange platforme, og at jeres dokumenter og planer er samlet ét sted. Det gør, at det er nemmere at tale sammen, at arbejde sammen og at skabe sammen.

Vi spurgte vores kunder, hvad der gør Frame til det rigtige valg for entreprenører.

Frame øger sandsynligheden for opnåelse af bygherrens ambitioner
Frame gør det mindre komplekst at bygge bæredygtigt
Frame øger deres viden om at bygge bæredygtigt

“Vi har valgt Frame, da vi med systemet nemt kan erfaringsopsamle ved at køre samtlige projekter i ét system. Det er nemt at tilgå alt DGNB-materialet, vi har alt samlet et sted, og dermed er det også nemt at hente data ud.”

 Jacob Tvede
Afdelingschef

“Vi har valgt Frame som standard til alle vores DGNB-certificerede projekter, fordi platformen giver et rigtigt godt overblik og sparer tid. I stedet for at bruge tid på at lede i manualen kan vi under hvert punkt hurtigt finde ud af, hvad vi skal levere på, og det er nemt at følge scoren i hele forløbet. Frame giver overblik lige fra starten, uden at der skal bruges ekstra tid og energi på det.”

– Jonas Munch Rasmussen
Projekteringsleder

Ved at man tidligt kan sætte bæredygtighedskriterierne for projektet ind i Frame, sparer det tid og gør alting mere overskueligt.

– Jakob Kock
Teknisk Chef

Vi er stolte over at være valgt som værktøjet til bæredygtig ledelse af byggeprojekter hos vores kunder, og vi arbejder hårdt på at leve op til deres ønsker og behov.

Prøv Frame

Vi tror på, at Frame kan gøre en positiv forskel for jeres projekter. Vi ved, at der er mange aspekter i store projekter, så vi vil gerne vise, hvad det er Frame kan. I kan ringe eller skrive til os, men vi synes, at det er bedst at give en hands on demonstration, der kan vise styrken i Frame.

 

Vi tilbyder derfor en 30-dages prøveudgave af Frame med fuld funktionalitet og uden økonomisk binding. Det gør, at I kan se om Frame er løsningen for jer.

Se Frame demonstreret på vores gratis webinar, hvor du også får lejlighed til at stille spørgsmål

Kontakt os endelig med spørgsmål eller andet

Prøv Frame Gratis

Hvis du er interesseret i Frame, så kan du tilmelde dig her:

Tilmeld dig Frame

Du kan også kontakte vores salgsafdeling, og få en snak om hvorfor Frame kan være nyttigt for dig.

Skriv til os

I kan læse om hvordan Frame gjorde hverdagen nemmere for en af vores mange tilfredse kunder her.