Frame gør det nemmere at være en bæredygtig bygherre

Som bygherre er det vigtigt at jeres vision for bæredygtighed blivr synlig, konkret og målbar.

Frame giver bygherrer mulighed for at samle overblikket over hele projektet på en enkelt platform, så I kan følge processen - hele vejen fra start til slut.

Få ejerskab over jeres data - Frame samler alt relevant data for hele projektet, og gør at I har adgang til alt hvad I skal bruge - også efter projektet er afsluttet

I har fuld transparens - både undervejs og efter. Det gør afrapportering enkelt

I kan sætte jeres vision for bæredygtighed fra start, og forblive opdateret i forhold til bæredygtighed i hele projektet

Ved at køre projektet gennem Frame har I konstante opdateringer på hvordan og hvor godt I rammer jeres målsætninger

I har styr på alle aktører i projektet, og I har et dybt indblik i hvordan bæredygtigheden er, og hvordan den udvikler sig.

Ved at køre projektet gennem Frame har I konstante opdateringer på hvordan og hvor godt I rammer jeres målsætninger

I har styr på alle aktører i projektet, og I har et dybt indblik i hvordan bæredygtigheden er, og hvordan den udvikler sig.
Frame samler alle værktøjer I har brug for til god ledelse i bæredygtige byggeprojekter, så I kan fokusere på det vigtige: at skabe godt byggeri.

Bæredygtighed i
projekter

Bæredygtighed i byggeriet er et støt voksende krav hos kunder, men det kan være svært at holde styr på et komplekst byggeprojekt, og samtidig sikre sig at projektet lever op til bæredygtighedsstandarder undervejs.
Store projekter kræver samarbejder på tværs af faggrupper, på tværs af virksomheder og på tværs af interne og eksterne professionelle. Det kan være svært at sikre sig et overblik over alle de aktører der kan være indblandet i et projekt, og sikre sig at alle bidrag og alle detaljer bliver husket.
Frames løsning er at samle alt det relevante på én platform, hvad enten det er planlægning, certificering, rollefordeling eller bæredygtighed.

Hvad gør
Frame for jer?

Frame hjælper bygherrer med at få et overblik over store byggeprojekter. Ved at samle alt dokumentation, kommunikation og planlægning på samme sted gør Frame det nemt at finde alt hvad I har brug for – i alle faser af projektet.
Frame sikrer jer fuldt overblik over hele projektet
Frame lader jer sætte jeres standarder og målsætninger, hvad enten det er DGNB, FBK eller jeres egne, takket være Frames fleksible, åbne standard
Frame samler hele jeres projekt et sted, og lader jer trække jeres data ud når I har brug for det
Frame sikrer overblik, indsigt og datadrevet best practice under hele projektet
Vi har designet Frame for at gøre det nemt at arbejde med bæredygtighed i projekter. Frame bygger på en kerne af fagspecifikke standarder og best practices, og giver store hold og store projekter en samlet platform at kommunikere, samarbejde og udvikle på. Det gør at jeres projekt ikke længere behøver at være spredt over mange platforme, og at jeres dokumenter og planer er samlet ét sted. Det gør at det er nemmere at tale sammen, at arbejde sammen og at skabe sammen.

Hvad siger andre bygherrer om
Frame?

Frame øger sandsynligheden for opnåelse af bygherrens ambitioner
Frame gør det mindre komplekst at bygge bæredygtigt
Frame øger deres viden om at bygge bæredygtigt.

”Opgavefordelingen i Frame er god, og Frame fungerer rigtigt godt som værktøj. Der findes ikke noget bedre alternativ til Frame – ikke en gang tæt på.”

– Nicolai Hansen
Byggeleder & DGNB-konsulent

”Frame er et rigtigt godt værktøj til dokumentation af bæredygtighed i vores byggeprojekter. 

Det er en stor hjælp, at Frame platformen giver synlighed og overblik, og at al vigtig viden og

korrespondance er samlet et sted frem for i diverse mails og på slides.”

– Jens Kristian Nielsen Rønnest
Projektleder

”Vi har valgt Frame, da vi med systemet nemt kan erfaringsopsamle ved at køre samtlige projekter i ét system. Det er nemt at tilgå alt DGNB-materialet, vi har alt samlet et sted, og dermed er det også nemt at hente data ud.”

– Jacob Tvede
Afdelingschef

Vi er stolte over at være værktøjet til bæredygtig ledelse af byggeprojekter hos vores kunder, og vi arbejder hårdt på at leve op til deres ønsker og behov.

Prøv Frame

Vi tror på at Frame kan gøre en positiv forskel for jeres projekter. Vi ved at der er mange aspekter i store projekter, så vi vil gerne vise hvad det er Frame kan. I kan ringe eller skrive til os, men vi synes at det er bedst at give en hands on demonstration, der kan vise styrken i Frame.
Vi tilbyder derfor en 30-dages prøveudgave af Frame med fuld funktionalitet og uden økonomisk binding. Det gør at I kan se om Frame er løsningen for jer.

Se Frame demonstreret på vores gratis webinar, hvor du også får lejlighed til at stille spørgsmål.

Kontakt os endelig med spørgsmål eller andet

Prøv Frame Gratis

Hvis du er interesseret i Frame, så kan du tilmelde dig her:

Tilmeld dig Frame

Du kan også kontakte vores salgsafdeling, og få en snak om hvorfor Frame kan være nyttigt for dig.

Skriv til os

I kan læse om hvordan Frame gjorde hverdagen nemmere for en af vores mange tilfredse kunder her.